Partnereink szolgáltatásai

Pataki Trans

A Pataki Trans már évek óta mozog a költöztetés iparágában. Viszont mikor megalapítottuk cégünket csak 1 kis teherautónk és egy álmunk volt. Álmunk nem más volt mint hogy mi legyünk Budapest és környékén az egyik, ha nem a legkeresettebb költöztető és lomtalanítással foglalkozó cég. Cégünk alapításának a kezdetétől nagyon sok fejlődésen mentünk keresztül és azóta már több városban is vállalunk költöztetést. Cégünk családi tulajdonban van és üzemel, így rugalmasak vagyunk kéréseivel kapcsolatban. A családi értékek, amelyeket nagy becsben tartunk tükröződnek az ügyfeleknek nyújtott tiszteletben tartásunkban, az általunk támasztott magas színvonalú szolgáltatási színvonalban és a minőségbiztos költöztetési szolgáltatásokban, amelyeket minden költöztetés alkalmával nyújtunk. A múlt hagyományainak megőrzése formálta társaságunkat, és szándékunkban áll hagyni, hogy ezek az értékek a jövőbe vezessenek minket.

Célunk, hogy az egész költöztetési folyamatot egyedül végig tudjuk hajtani. Költöztetési és tárolási szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk. Ügyfeleink elégedettségéért bármit megteszünk, hiszen nekünk mindig az ügyfeleink az elsők. A Pataki Trans hivatalos lomtalanítás engedéllyel és biztosítással rendelkezik. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinek és partnereinek olyan professzionális költöztetési megoldásokat biztosítson, amelyek meghaladják a várakozásaikat. Számtalan költöztetést hajtunk végre naponta, és egyik sem lenne lehetséges csapatunk segítsége nélkül. Cégünknek minden dolgozója képzett szakember, akik mindent megtesznek az ön igényeinek kielégítése érdekében.

Egészséges életmód

Itt minden hasznos információt megtalálsz az egészséges életmód, táplálkozás és testedzés témában. Az egészséges életmód egyik napról a másikra nem valósul meg, de következetesnek kell lennünk. Követnie kell az egészséges szokásokon alapuló jó tervet. Ezzel a testünk és az elménk olyan ritmusba lép, amely végül második természetűvé válik. Általános az, hogy az emberek olyan rutinokkal rendelkeznek, amelyek csak kicsit egészségesek, vagy egyáltalán nem egészségesek. Talán így van, mert könnyebb és kényelmesebb.

Szobafestő

Szobafestés, tapétázás korrekt áron Budapesten és Pest megyében Festéssel foglalkozó cégünk Budapesten és vonzáskörzetében vállal, lakások, családi házak, irodák, intézmények, középületek, csarnokok, társasházak, szobafestő, festés-mázolás, tapétázás-, valamint külső homlokzati szigetelés és felújítással kapcsolatos munkákat. Továbbá kül- és beltéri festés, fa- és fémszerkezet mázolás, tapétázás különböző anyagú tapétákkal, homlokzati hőszigetelő rendszerek elkészítését vállaljuk. Munkáinkat egy ingyenes egyeztetett mediáció és helyszíni szemle, felmérés, árajánlat előzi meg. Cégeknek és lakosságnak egyaránt végzünk festési munkálatokat.

Vagyonvédelem

Cégünk 15 éve jelen van a vagyonvédelem élőerős őrzés üzletágban, mely idő alatt megszerzett sokrétű szakmai tapasztalattal állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére.

Célunk, hogy elnyerjük partnereink maximális elégedettségét miden őrzési szolgáltatási területünkön. Mindezt minőségi munkával és korrekt árakkal kívánjuk elérni.

Alkalmazottként eltöltött idő alatt megtapasztaltuk, hogy megbízóink elégedettsége nagy részben nem a cég vezetőségétől függ, hanem cégünk munkavállalóitól. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazottaink elégedettek legyenek munkahelyi körülményeikkel és ezáltal tudásuk legjavát tudják nyújtani munkahelyükön, saját és megbízóink teljes megelégedettségére. Vezetőink folyamatos kapcsolatban állnak partnereinkkel, ezáltal igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani.

Notebook és számítógép javítás

Gödi notebook márkafüggetlen szervizünkben mindenfajta notebookot, laptopot és netbookot javítunk, legyen szó szoftver vagy hardver problémáról, esetleg notebook tisztításról, mindenben számíthat ránk. Készen állunk minden alapvető számítógépes hardver és szoftver probléma megoldására, az operációs rendszer telepítéstől az alaplap javításig.

Weboldal készítés SEO

Foglalkozunk igény szerinti weboldal készítéssel és kereső optimalizálással (SEO), melynek célja a kulcsszavak láthatóságának javítása a keresőkben. Referenciáink között megtalálja a kereső igen előkelő helyén a moto-cafe weboldalt. Több ilyen témájú írás is olvasható keresőoptimalizálás témában az oldalon.

Étterem és kávéző

Iparágától vagy szakmájától függetlenül a folyamatos tanulás a siker kulcsa. Legyen szó lépést tartani a hírekkel és trendekkel, szakértői betekintést kérni, vagy tanulni mások tapasztalataiból, a tájékozottság ügyében Ön és vállalkozása a görbe előtt marad. Ez különösen igaz a vendéglátásra, ahol túlságosan könnyű úgy csinálni a dolgokat, ahogyan mindig is csinálták. Ennek eredményeként a vendéglősök kockáztatják, hogy elkésnek az asztalhoz, amikor innovatív megoldásokról vagy versenyelőnyökről van szó, amelyek közvetlenül befolyásolhatják az eredményt.

A folyamatosan változó piacon (és különösen most, a világjárvány idején) soha nem rossz ötlet újraértékelni a status quót. Az egyik módja annak, mint a Kakas Étteremnél is, hogy figyelemmel kísérjék, merre halad az iparág – és hogyan csinálják a „más srácok” a dolgokat –, ha követik az étteremipar blogjait. Az éttermi blogok nemcsak értékes tippeket adnak a szakmához, hanem betekintést, híreket, tanácsokat és történeteket is kínálnak a terület szakértőitől. Bónusz: általában emészthető, könnyen követhető formátumban. Akár új az éttermi blogírás világában, akár csak fel kell frissíteni a napi olvasmányait a Völgyhíd kávézó teraszán, itt van néhány a legjobb éttermi blogok és kiadványok közül, amelyeket 2022-ben követhet.

Részecskeszűrő tisztítás

Amennyiben megjelenik a műszerfalán a DPF lámpa, és a motor teljesítménye igen csekély mértékűvé válik, keresse fel a részecskeszűrő tisztítással foglalkozó TerraClean Magyarország céget. Ne hagyja az utolsó pillanatra a szervizelést, mert az csak árthat a motornak. Szakképzett szerelőink szétszerelés nélkül tisztítják a részecskeszűrő berendezést. Mi több, a teljes motor és részecskeszűrő tisztítás igénylése esetén garanciát is vállalnka a szolgáltatásra.

Minőségi kenőanyagok, azaz motorolajok és szűrők széles választékban elérhetőek. Minden terméket raktáron tartunk és a megrendelés után azonnal szállítunk. Az általunk forgalmazott motorolajok kiváló teljesítményt nyújtanak mind nagyon alacsony, mind nagyon magas üzemi hőmérsékleten, és hosszú távú motorvédelmet nyújtanak a kopás, a salak és lerakódások ellen.

Kapcsolat

Cornerpont
E-mail: info@cornerpont.hu.hu

Címkék

SEO